Kerst In Antenne dec. 2014

Kerst In Antenne

Wat hebt u geweldig mooie kerstkransen
gemaakt!

De KIA groep vroeg u met de uitgedeelde basiskransen iets te doen, er iets verrassends van te maken. Nu, dat is gebeurd. Op een aantal na zijn de 40 meegenomen  en weer ingeleverde kransen omgetoverd tot prachtige kerstversieringen. We hebben ze in en om de koffieruimte van de Antenne met zorg opgehangen.
Het ziet er heel feestelijk uit. Dat mag ook, want het is Kerst, het Feest van de Geboorte van Christus. En wat is er niet gezelliger dan in deze sfeervolle ruimte elkaar te ontmoeten.

Ze blijven allemaal hangen tot na de feestdagen. Op de eerste zondag van het nieuwe jaar (4 januari 2015) vragen wij u ze weer mee te nemen want er is geen ruimte om ze te bewaren.

De KIA groep wenst u allen
gezegende en inspirerende Kerstdagen!

Voor de foto's, gemaakt door Wim Geerts, klik hier.

ochtenddienst
datum en tijdstip 19-08-2018 om 9.30 uur