zo 6 mei 2018  om 19.00 uur
Voorganger: Ds. A.M. van de Wetering
Avonddienst
Tekst(en): Psalm 68

We lezen Psalm 68. Een pittige Psalm! Het gaat over mensen die ‘fout’ zijn en mensen op wie je aankunt. In de oorlog wisten mensen in een dorp vaak van elkaar wie in welke categorie viel. Maar kan dat wel, de mensen in categorieën opdelen? En waar vallen we dan zelf onder. Feit is dat deze Psalm een enorme bemoediging is voor wie hoopt dat er een einde komt aan het lijden van mensen onder wat anderen fout doen.  De berijming van deze Psalm, nu dus ons lied 68 is ook zeer de moeite waard. De volken delen in het heil, zelfs Egypte, het land der duisternis eert God! Pinksteren is duidelijk al in aantocht.

ochtenddienst
datum en tijdstip 19-08-2018 om 9.30 uur