Interkerkelijk koor 'To You' Interkerkelijk koor 'To You'

Interkerkelijk koor To You uit Epe viert dit seizoen haar 20-jarig jubileum. In die 20 jaren is To You uitgegroeid tot een ruim 80 leden tellend gemengd koor, uit Epe en wijde omgeving. Het repertoire varieert van populaire tot licht klassieke religieuze muziek.

De wekelijkse repetitieavonden zijn in de Regenboogkerk, Beekstraat 33 te Epe o.l.v. de dirigent Henk van der Maten. De repetities beginnen om 20.00 uur en duren tot 22.00 uur, inclusief een pauze. Tijdens de eerste repetitie van de maand wordt er iets korter gerepeteerd, om zo de mogelijkheid te hebben elkaar informeel te ontmoeten, onder het genot van een drankje. Naast zingen is gezelligheid en elkaar ontmoeten voor de leden van To You erg belangrijk. Niet voor niets is het koor-motto “To You … een koor naar je hart”.

ochtenddienst
datum en tijdstip 19-08-2018 om 9.30 uur