Handen uit de mouwen Handen uit de mouwen

‘Ik zou me wel praktisch willen inzetten voor een ander maar... Mijn tijd is beperkt, ik wil er niet voor langere tijd aan vast zitten en wil niet geclaimd worden. En als ik me voor de ander inzet dan wil ik ook weten dat die persoon er écht mee geholpen is.’

Stichting Present geeft groepen vanuit kerken de mogelijkheid om tijd te geven en koppelt dat aan mensen in de gemeente Epe die daar ook daadwerkelijk mee geholpen zijn. Er zijn vele mogelijkheden in de gemeente voor wijkkringen, gespreksgroepen, catechesegroepen etc. die zich een dag(deel) beschikbaar willen stellen. Omzien naar de naaste, het kan! En het doet wat met jezelf......

Voor meer informatie: www.stichtingpresent-epe.nl

Exspecto