Expositie gedichten ‘MESSIAANS VERLANGEN’ jan. t/m 26 maart 2015 Expositie gedichten ‘MESSIAANS VERLANGEN’ jan. t/m 26 maart 2015

KIA exposeert gedichten:

‘MESSIAANS VERLANGEN’

Na alle mooie kerstversieringen in Antenne gaan we 2015 van start met wel iets heel anders: “Het Messiaans Verlangen”.
De Ontmoetingskerk uit Nunspeet heeft ons 10 ingelijste gedichten uitgeleend. Om zeker eens bij stil te staan. ‘Gedichten beroeren de ziel, geven ruimte voor bezinning’.

Het is, zo zou je mogen zeggen, een ingetogen expositie.
Dat dit goed samengaat met het wekelijkse gezellige kopje koffie na de ochtenddiensten is zeker een pluspunt. Misschien is het juist wel die heel fijne eyeopener en wordt het ‘kopje koffie’ de start van meer, van er samen over door willen praten! Communicatie is zo belangrijk. Na ‘Parijs’ weten we dat maar al te goed.

Exspecto
datum en tijdstip 26-05-2018 om 18.30 uur