Eerste keer uitzending The Passion in Epe

Voor de allereerste keer wordt The Passion in de Grote Kerk in Epe live uitgezonden. Op donderdag 29 maart aanstaande om 20:30 uur is iedereen van harte welkom om bij deze uitzending aanwezig te zijn. Voorafgaand aan deze livestream van The Passion loopt een groep jongeren een fakkeltocht door het centrum van Epe. Deze tocht start om 20:10 uur voor de Grote Kerk.

Het doel van dit evenement is om samen stil te staan bij de historische gebeurtenissen op Goede Vrijdag. Voor de bezoekers biedt het een moment van ontmoeting en bezinning in een ontspannen sfeer. Dit bijzondere evenement wordt georganiseerd door de gezamenlijke kerken uit Epe.  De deur staat wijd open voor ieder die wil komen. De toegang is gratis en voor een hapje en drankje wordt gezorgd!

Meer informatie? Kijk eens op www.geloveninEpe.nl

Heilig Avondmaal in De Boskamp
datum en tijdstip 26-08-2018 om 15.00 uur