Eerste avond 'werk van de Heilige Geest' 30 oktober om 19.45 uur Eerste avond 'werk van de Heilige Geest' 30 oktober om 19.45 uur

Op dinsdagavond 30 oktober beginnen we met de eerste avond over het werk van de Heilige Geest in je leven. Wie is die Heilige Geest als je ‘m vergelijkt met Jezus of God? Werkt de Geest anders in een evangelische gemeente dan in een PKN-kerk? Wat zijn gaven van die Geest en hoe kun je die herkennen bij jezelf en bij anderen in de kerk? En wat verandert de Geest concreet in je eigen leven en dat van de geloofsgemeenschap? Een avond vol uitleg maar ook volop praktijk om zelf met de geest aan de slag te gaan. Avonden worden gegeven door Jaroah Haumahu van de 7.3-kerk in Epe en door ondergetekende en begint op 30 oktober om 19.45 uur in gebouw Antenne. Alles vrij toegankelijk dus wees van harte welkom!
Ds. S.H. Muller

Exspecto