Doopbediening Doopbediening

De bediening van de Heilige Doop geschiedt als regel in de morgendienst.
Aanvragen hiervoor kunnen worden gedaan bij de wijkpredikant. Daarnaast wordt de doopouders gevraagd minimaal 14 dagen voor de doopdienst contact op te nemen met het Kerkelijk Bureau.
Pasgeboren kinderen worden direct ingevoerd in de leden administratie. Daarom  s.v.p. aan het Kerkelijk Bureau een geboortekaartje  sturen.

Sinds begin 2003 hangt voor in de kerk een prachtige dooprol. Als een kindje gedoopt is bevestigt een van de ouders een strookje met de namen van hun kind op deze dooprol. Dit als symbool van de namen van de kinderen Gods die in zijn handpalmen staan geschreven.

datum en tijdstip 16-12-2018 om 10.00 uur

datum en tijdstip 16-12-2018 om na de ochtenddienst