PKN
Welkom bij de Regenboogkerk Epe
 
Jam/honing/wijnactie 2018 t.b.v. vakantieweek in Nieuw Hydepark, Doorn Jam/honing/wijnactie 2018 t.b.v. vakantieweek in Nieuw Hydepark, Doorn
lees meer »
 
Geven zonder contant geld Geven zonder contant geld

Vanaf 17 juni jl. is het mogelijk om op een nieuwe manier deel te nemen aan de collecte tijdens de dienst. Je kunt naast contant geld ook met jouw smartphone geven. In dit artikel lees je hoe het werkt en wat jij kan doen om ook zonder contant geld te blijven geven aan de collecte.

lees meer »
 
Vakantieweek Nieuw Hydepark 2018 Vakantieweek Nieuw Hydepark 2018

Ook dit najaar organiseert de Diaconale Werkgroep Nieuw Hydepark van de gemeente Epe, al voor de 38ste keer een vakantieweek in het Nieuw Hydepark in Doorn.

lees meer »
 
Vacatures bij de diaconie! Vacatures bij de diaconie!

De diaconie wordt kleiner (2 à 3 diakenen), maar voor de uitvoering van diaconale taken zullen we gemeenteleden vragen om praktische taken te coördineren of uit te voeren.

lees meer »
 
Veranderingen bij de diaconie! Veranderingen bij de diaconie!

Diaconale zorg is een belangrijke verantwoordelijkheid voor een kerkelijke gemeente. “helper zijn voor degenen die geen helper hebben” is daarbij het uitgangspunt en de Diaconale beraadsgroep wil de gemeente erbij helpen om dit praktisch in te vullen.

lees meer »
 
Kerkauto Kerkauto

Mocht u hiervan gebruik willen maken of vragen hebben over deze ondersteuning dan kunt u contact opnemen met Coos op telefoonnummer 0578-628432.        

lees meer »
 
Kerstpakketten Aktie 2017 Kerstpakketten Aktie 2017

Al een aantal jaren worden er door o.a. gemeente leden van de Goede Herderkerk, Grote Kerk en de Regenboogkerk mensen verrast met een kerstpakket. Afgelopen jaar hebben wij mede met uw steun een twintigtal gezinnen blij mogen maken met een pakket vol met lekkere en nuttige producten.

lees meer »
 
Diaconie zoekt 3 nieuwe collega's Diaconie zoekt 3 nieuwe collega's

Als diaconie willen we ‘helper zijn voor degenen die geen helper hebben’. Geïnspireerd door Gods Woord en het voorbeeld van Jezus Christus proberen wij steeds opnieuw dienstbaar te zijn aan onze naasten, binnen en buiten onze kerk.

lees meer »
 
Vakantieweek Nieuw Hydepark 2017 Vakantieweek Nieuw Hydepark 2017

Ook dit najaar organiseert de Diaconale Werkgroep Nieuw Hydepark (voorheen Roosevelthuis), weer een vakantieweek in het Nieuw Hydepark in Doorn.

lees meer »
 
Werkgroep duurzaamheid & energie Werkgroep duurzaamheid & energie

De diaconie heeft, conform het jaarplan 2015-2016, in het afgelopen voorjaar de Micha-cursus gevolgd. De cursus heeft ons bewust gemaakt van onze rol bij de zorg voor mensen en de schepping.

lees meer »
 
Jam/honing/wijnactie 2016 Jam/honing/wijnactie 2016

Jam/honing/wijnactie t.b.v. vakantieweek in het Nieuw Hydepark (voorheen Roosevelthuis) te Doorn.

lees meer »
 
Jaarverslag 2014 Jaarverslag 2014
lees meer »
 
Werkplan 2014-2018 Werkplan 2014-2018
lees meer »
 
ANBI - Algemene gegevens ANBI - Algemene gegevens
lees meer »
 
Nepal 2015 Nepal 2015

Nepal werd eind april door een serie afschuwelijke aardbevingen getroffen. Zoals u weet hebben duizenden mensen hun leven verloren. Honderdduizenden mensen waren ineens dakloos en hebben hun hele hebben en houwen verloren.

Voor foto's klik hier

lees meer »
 
 

Exspecto
datum en tijdstip 19-01-2019 om 18.30 uur
meer details

Ochtenddienst
datum en tijdstip 20-01-2019 om 19.00 uur
meer details

Clubben
datum en tijdstip 20-01-2019 om na de ochtenddienst
meer details

 
Beluisteren kerkdiensten

U kunt onze kerkdiensten, live en nadien, beluisteren via www.kerkomroep.nl

Voor uitleg klik hier
 
 
"Kerk op schoot"

 
Bloemen in de kerk

zondag 2 december 2018
 
 
Protestantsekerk.net is een samenwerking tussen de dienstenorganisatie van de Protestantse Kerk in Nederland en Human Content Mediaproducties B.V.