Opbrengst gereedschap rommelmarkt G.H. Kerk Opbrengst gereedschap rommelmarkt G.H. Kerk

De opbrengst van de gereedschappenactie op de rommelmarkt van de Goede Herderkerk heeft dit jaar het mooie bedrag opgebracht van € 1.072,00. Een geweldig resultaat, waar we als Z.W.O. heel erg blij mee zijn. Langs deze weg willen we dan ook alle vrijwilligers en kopers die hieraan hebben meegewerkt hartelijk bedanken voor het vele werk en hun inzet voor onze Z.W.O.. Hiermee kunnen we weer een behoorlijk bedrag toevoegen aan ons project: EIGEN INKOMSTEN VOOR GEHANDICAPTEN IN MYANMAR.

Gebedskring Daniƫl
datum en tijdstip 16-10-2018 om 08.30 uur