ZWO boeken, enz ZWO boeken, enz

Vele kleintjes, boeken en ansichtkaarten

Vele of veel kleintjes maken een grote. We zijn al jaren bezig met het verzamelen van kaarten, postzegels, cartridges en munten. Dit levert zo’n 40 euro per jaar op; dat is niet veel, maar het is pure winst, dus gewoon blijven inleveren! Je zou ook het kopergeld, de 1-, 2- en 5-centstukjes erbij kunnen gooien, want eigenlijk kun je daar niet veel mee doen en alles bij elkaar levert het toch weer wat op.
De verkoop van boeken en ansichtkaarten gaat goed. Ze zijn niet meer weg te denken in de hal van Antenne. Er is voor elke gelegenheid wel een kaart te vinden en er is ook veel vraag naar de boeken. Daarom doen we weer een oproep: wie goede en goeduitziende boeken heeft, kan contact opnemen met Bert Kasteel (628238) of Henk Posthouwer (616948). Je kunt ze ook kwijt bij onze Han tijdens de maandelijkse oudpapieractie.
De ZWO-commissie.

ochtenddienst