Ontmoetingsdiner Ontmoetingsdiner

Doe mee aan het Ontmoetingsdiner!

Iedere maand staan er 6 dames klaar om voor u te koken en een bijzonder etentje te bereiden.
Elke 1e vrijdag van de maand bent u vanaf 17.30 uur van harte welkom. We verrassen u dan graag met een heerlijk diner!

Eet u vegetarisch, heeft u een dieet of heeft u geen vervoer? Als u dat bij uw opgaaf aangeeft, wordt hiervoor gezorgd. Wij vragen een kleine vergoeding voor de kosten van het diner, te weten € 5,- (dit is exclusief drankjes).
Wij hebben er zin in en hopelijk u/jij ook!! En dat kunnen zijn: jongeren, (echt)paren, gezinnen, ouderen en alleenstaanden etc.
Gelet op de kookmogelijkheden en de ruimte die ter beschikking is, stellen wij het max. aantal personen op 30.

Dus: als u gezellig met elkaar wilt dineren, een leuk contact op prijs stelt,
samen wilt beleven dat wij een gemeenschap vormen met jong en oud
(inloop vanaf 17.30 uur, diner begint om 18.00 uur).

Voor data en opgave zie de agendapagina.

Met vriendelijke groet,

Anneke Laponder, Berdien Visser, Lee de Kool, Anke Veenstra, Jans Mout, Helga Potappel, Nienke Paulusma en Els Boelhouwer

datum en tijdstip 19-06-2018 om 19.30 uur

To You