Heilige Geest parte deux Heilige Geest parte deux

Omdat drie avonden de vorige keer net niet genoeg bleken komt er een vervolg over het werk van de Heilige Geest. Dat staat gepland voor dinsdagavond 22 januari om 19.30 uur. Jaroah Haumahu is daar dan ook weer van de partij, en nodigt ons gelijk uit om in het voorafgaande weekend bij hem in de 7.3-kerk een avond bij te wonen omtrent het thema “Groei”: dat kan dus op vrijdag de 18de tot en met de 20ste. Even langsgaan kan ook, is altijd goed om te doen en we zijn van harte welkom. Al was het maar om te zien hoe iets van de Geest werkt in andere kerken dan de onze. Aanmelden is niet nodig, die dinsdagavond staat de koffie klaar. Graag tot dan!
Sjoerd Muller

Exspecto