PKN
Welkom bij de Regenboogkerk Epe
 
Kerstkraam ZWO 2018 Kerstkraam ZWO 2018

Ook dit jaar staat de kerstkraam van de gezamenlijke ZWO-commissies (Goede Herderkerk, Regenboogkerk en Grote Kerk) weer bij de ingang van de Grote Kerk aan de Hoofdstraat en wel op zaterdag 15 december van 10.30 tot 16.00 uur.  Ja, u leest het goed; dit jaar staat de kraam er maar één dag. 
In de kraam vindt u weer de bekende sfeervolle kerststukken, voor uzelf of om cadeau te geven. Op veler verzoek maken de bloemengroepen van de Goede Herderkerk en de Grote Kerk ook bloemstukken die geschikt zijn voor op een graf. Daarnaast kunt weer leuke kerstspulletjes van de Talententent, gemaakt door talentvolle gemeenteleden van de samenwerkende kerken, kopen. Op het moment van schrijven van de kopij zijn we nog aan het kijken of we het assortiment kunnen uitbreiden met enkele lekkernijen. Kom hiervoor naar de kraam en laat u verrassen.
Met de opbrengst van uw aankoop steunt u ons project  Hulp aan straatkinderen in  Colombia. De Stichting straatkinderen Medellín organiseert allerlei activiteiten voor de kinderen in de krottenwijken om te voorkomen dat ze op straat of in de criminaliteit belanden. De kinderen kunnen o.a. voetballen, er is een muziekgroep en er zijn creatieve activiteiten.
Wij hopen op goed weer en veel kopers, zodat er een mooi bedrag overgemaakt kan worden naar ons project in Colombia.  En kom vooral op tijd, want op=op.

terug
 
 

Ochtenddienst
datum en tijdstip 16-12-2018 om 10.00 uur
meer details

Clubben
datum en tijdstip 16-12-2018 om na de ochtenddienst
meer details

De Heerlijckheid
datum en tijdstip 17-12-2018 om 18.00 uur
meer details

 
Beluisteren kerkdiensten

U kunt onze kerkdiensten, live en nadien, beluisteren via www.kerkomroep.nl

Voor uitleg klik hier
 
 
"Kerk op schoot"

 
Bloemen in de kerk

zondag 2 december 2018
 
 
Protestantsekerk.net is een samenwerking tussen de dienstenorganisatie van de Protestantse Kerk in Nederland en Human Content Mediaproducties B.V.