PKN
Welkom bij de Regenboogkerk Epe
 
Terugblik Benefietconcert 30 november 2018 Terugblik Benefietconcert 30 november 2018

Het was te verwachten dat het concert van 30 november een succes zou worden. Onze Jaap en Willem hebben samen heel wat uurtjes doorgebracht om hun samenspel te perfectioneren. Goede wijn behoeft geen krans, het was een prachtige avond, waarop bekende en vooral onbekende muziek door de gevatte uitleg van Jaap Bosch een nieuwe glans kreeg. In het vervolg zullen namen als Skriabin, Hengeveld, Albeniz, Diabelli en Clementi ons bekend voorkomen. En dat danken we aan de 88-jarige inleider Jaap Bosch, die ook nog eens quatre-mains speelde met zijn ex-leerling Willem Veldkamp, de zoon van Jaaps overleden vriend, die de ouderen van ons nog zullen kennen als een markante organist.
Het benefietconcert was georganiseerd om geld bijeen te brengen voor het ZWO-project Hulp aan de Straatkinderen van Medillin in Colombia. Het concert bracht     € 780,00 op, wat een geweldig resultaat. De waarde van zo’n avond zit niet alleen in het geld, maar in het samenzijn van mensen die niet alleen houden van muziek, maar ook gemeenschapszin hebben. Als je hier dan ook nog eens alle werkers achter de schermen toe rekent, kunnen wel concluderen dat we een solidaire gemeente zijn!
namens de ZWO-commissie,
Henk Posthouwer
 

terug
 
 

Ochtenddienst
datum en tijdstip 16-12-2018 om 10.00 uur
meer details

Clubben
datum en tijdstip 16-12-2018 om na de ochtenddienst
meer details

De Heerlijckheid
datum en tijdstip 17-12-2018 om 18.00 uur
meer details

 
Beluisteren kerkdiensten

U kunt onze kerkdiensten, live en nadien, beluisteren via www.kerkomroep.nl

Voor uitleg klik hier
 
 
"Kerk op schoot"

 
Bloemen in de kerk

zondag 2 december 2018
 
 
Protestantsekerk.net is een samenwerking tussen de dienstenorganisatie van de Protestantse Kerk in Nederland en Human Content Mediaproducties B.V.