PKN
Welkom bij de Regenboogkerk Epe
 
Geloven in beeld - samen schilderen Geloven in beeld - samen schilderen

Nog nooit een penseel in de hand gehad, of al de nodige ervaring? Iedereen is welkom om op de nieuwe schildermiddagen bij Cees en Nelly van Brugge. Als thema om ons dit keer inspiratie te geven heb ik gekozen voor ‘groei’.
In het paradijs ontkiemde het jonge groen tot planten en bomen. In de Psalmen worden gelovigen daarmee vergeleken. Zij groeien op als een palm of een ceder in het huis van de Heer! Ook Jezus gebruikt beelden uit de natuur, wanneer hij zijn leerlingen vergelijkt met ranken aan een wijnstok en het Koninkrijk met een mosterdzaadje.
Aan het begin van iedere middag zal ik zelf aanwezig zijn en daar met de deelnemers kort over nadenken.  Wat wil men schilderen, iets uit het eigen leven, iets uit de schepping, uit de gemeente?
Daarna krijgt u enkele tips van Cees van Brugge die in zijn schilderijen zelf ook geloofselementen verwerkt. Samen met zijn vrouw Nelly ontvangt hij ons bij hem thuis, in het appartement aan Marktplein,  10  24.
U kunt kiezen uit de volgende data: 
Dinsdagmiddag 22 januari, donderdagmiddag 24 januari, zaterdag 26 januari.  Bij opgave graag de datum van uw keuze vermelden.  We beginnen om 13.00 uur en hebben tot 17.00 uur de tijd.
Materialen worden verzorgd door Cees en Nelly.  De kosten zijn 17,50 euro p.p. te voldoen op de middagen.
Opgaven bij fam. van Brugge, tel. 612765  of per mail  graag voor 10 januari.
AMvdW
 

terug
 
 

Exspecto
datum en tijdstip 19-01-2019 om 18.30 uur
meer details

Ochtenddienst
datum en tijdstip 20-01-2019 om 19.00 uur
meer details

Clubben
datum en tijdstip 20-01-2019 om na de ochtenddienst
meer details

 
Beluisteren kerkdiensten

U kunt onze kerkdiensten, live en nadien, beluisteren via www.kerkomroep.nl

Voor uitleg klik hier
 
 
"Kerk op schoot"

 
Bloemen in de kerk

zondag 2 december 2018
 
 
Protestantsekerk.net is een samenwerking tussen de dienstenorganisatie van de Protestantse Kerk in Nederland en Human Content Mediaproducties B.V.