Slotavond Heilige Geest 27 november Slotavond Heilige Geest 27 november

Slotavond Heilige Geest 27 november om 19.45 uur
Op moment van schrijven is de eerste avond (31 oktober) lang en breed achter de rug en is de tweede avond (13 november) net geweest. De zaal van de Antenne zat goed vol en we kijken terug op een geslaagde en geïnspireerde bijeenkomst. De laatste avond over het werk van de Heilige Geest zal zijn op 27 november, aanvang 19:45 uur. In avond twee gingen we nog dieper in op het persoonlijke werk van de Geest, de slotavond kijken we naar wat de Geest kan betekenen voor ons als gemeente. Want juist daar zijn de gaven van de Geest in de eerste plaats voor bedoeld: voor de opbouw van elkaar en de gemeenten. Van harte welkom!
SHM

Exspecto