PKN
Welkom bij de Regenboogkerk Epe
 
Adventsproject kinderdienst 2018 Adventsproject kinderdienst 2018

‘LICHTDRAGERS VAN GOD’
Op zondag 2 december starten we met het adventsproject. Deze adventsperiode staan achtereenvolgens Zacharias, Maria, Elisabet, Johannes en Jezus centraal. 
De projectverbeelding bestaat dit jaar uit een vijftal kaarsen. Er staat telkens één persoon centraal bij een kaars. Bij vier ervan is de kaars zelf in ‘glas in lood’ stijl geschilderd als symbool van de gebrokenheid van deze wereld. Toch kan, ondanks die gebrokenheid, het licht van God er doorheen schijnen. De vijfde kaars, in het midden, is niet verdeeld in stukjes. 
Deze kaars is helemaal heel en staat symbool voor de volmaaktheid van Jezus. In het project is het een stralend, zilverkleurig middelpunt.
Alle vijf de kaarsen verbeelden de betrokkenheid bij de gebeurtenissen rondom het hoopvol uitzien naar de geboorte van de Messias. Alle personen dragen op hun eigen manier Gods boodschap uit, het zijn ‘Lichtdragers van God’ geworden. We volgen hun verhalen en komen op het kerstfeest uit bij Jezus, de volmaakte Lichtdrager. 
Jezus is het licht dat de wereld nodig heeft. En dit licht mogen we net als de herders doorgeven. Ook wij mogen lichtdragers zijn. Doet u met ons mee?
Namens de kinderdienstleiding,
Mirjam Bakker en Esther Robbertsen
 

terug
 
 

Ochtenddienst
datum en tijdstip 16-12-2018 om 10.00 uur
meer details

Clubben
datum en tijdstip 16-12-2018 om na de ochtenddienst
meer details

De Heerlijckheid
datum en tijdstip 17-12-2018 om 18.00 uur
meer details

 
Beluisteren kerkdiensten

U kunt onze kerkdiensten, live en nadien, beluisteren via www.kerkomroep.nl

Voor uitleg klik hier
 
 
"Kerk op schoot"

 
Bloemen in de kerk

zondag 2 december 2018
 
 
Protestantsekerk.net is een samenwerking tussen de dienstenorganisatie van de Protestantse Kerk in Nederland en Human Content Mediaproducties B.V.