REGENBOOGKERK OP ROMEREIS VAN 1 T/M 5 NOVEMBER REGENBOOGKERK OP ROMEREIS VAN 1 T/M 5 NOVEMBER

De koffers worden al ingepakt, paspoorten liggen voor het grijpen en het programma is rond: van 1 t/m 5 november gaan 23 mensen van binnen én buiten de Regenboogkerk op Romereis. Een reis met een hoog kerkelijk gehalte: alle vier de grote basilieken worden bezocht, de crypte onder de Sint Pieter, de Vaticaanse Musea, een rondleiding van Antoine Bodar door de Duitse kerk bij de Piazza Navona en zondagse viering in de ‘eigen’ Kerk der Friezen. Vertrekken doen we op donderdag 1 november om 9:40 uur vanaf Schiphol en de veilige terugkeer is hopelijk op maandag 5 november in de middag. Alle deelnemers een goede voorbereiding en een goede week gewenst!

Exspecto
datum en tijdstip 19-01-2019 om 18.30 uur