Acties voor het nieuwe ZWO-project Acties voor het nieuwe ZWO-project

Acties voor het nieuwe ZWO-project
OliebollenverkoopTijdens de culturele markt op 8 september zijn er oliebollen verkocht. De opbrengst hiervan is € 250,00.

Herfststukkenverkoop op zaterdag 13 oktober van 10.30 tot 14.30 uur bij de Grote KerkOok dit jaar maken leden van de bloemengroep van de Goede Herderkerk en de Grote Kerk weer mooie herfststukken. U kunt een bloemstuk kopen, maar ook winnen. Hiervoor moet u raden hoeveel eikels er in de pot zitten. Behalve herfststukken zijn er oliebollen te koop.
En natuurlijk is de Talententent aanwezig met allerlei leuke, zelfgemaakte, artikelen. De verkoop vindt plaats bij de Grote Kerk aan de Hoofdstraat. Wij hopen op goed weer en veel kopers, zodat er een mooi bedrag overgemaakt kan worden naar ons project Hulp voor straatkinderen in Colombia.  En kom vooral op tijd, want op=op. Tot ziens op 13 oktober!
Namens de ZWO-commissie van de Grote Kerk, Ria Koldenhof

Gebedswake in Grote Kerk