Vrouwengroep Iris start 1 oktober 2018 Vrouwengroep Iris start 1 oktober 2018

Op maandagavond 1 oktober hopen we weer te beginnen met een nieuw seizoen van de Iris- vrouwengroep. Wij zijn een groep vrouwen uit de Regenboogkerk van allerlei leeftijden met de volgende visie: wij willen een groep zijn die elkaar bemoedigt, met elkaar meeleeft, voor elkaar bidt en die samen meer over God leert. Samen vullen we de avonden die ongeveer eens per twee weken plaatsvinden, altijd op de maandagavond.
De naam Iris is gekozen omdat het “Regenboog” betekent. Iris is ook een plant met een prachtige bloem. Dit past bij ons motto:  “bloei waar je geplant bent” (in de Regenboogkerk o.a.). Verder zit een iris ook nog in je oog en dat staat voor het oog hebben voor elkaar.
 Voor iedereen die denkt, ik wil wel eens aanschuiven:van harte welkom!

Op 1 oktober staat de koffie en thee vanaf 19.45 uur klaar bij Annette Proper, Woesterweg 1.

Voor meer informatie kun jij contact opnemen met Marjan Schuur:
of via 0578-612662

Warme groet van de Iris-organisatie,
Anne van Essen, Annette Proper,  Esther Schutte & Marjan Schuur.

datum en tijdstip 21-10-2018 om 10.00 uur

datum en tijdstip 21-10-2018 om na de ochtenddienst