Nieuw seizoen bijbelstudiegroep op de donderdagmiddag Nieuw seizoen bijbelstudiegroep op de donderdagmiddag

Nieuw seizoen bijbelstudiegroep op de donderdagmiddagvanaf 27 september.
Samen de bijbel open doen en ontdekken hoe de woorden uit dat boek een plek krijgen in ons eigen leven. Dat is in het kort wat we doen op de bijbelstudiegroep. Ieder jaar gebruiken we een ander boekje dat ons daarbij op weg helpt. Dit jaar is dat ‘Voorbeeldig geloven’ van Ds. René de Reuver, predikant in de PKN.  Daarin laat hij ons nader kennismaken met de Bijbelse personen die in hoofdstuk 11 van de Hebreeën brief worden genoemd: Abel, Abraham, Rachab… Hoe weten zij ons te inspireren?
We komen één keer in de drie weken bij elkaar, op de donderdagmiddag, te beginnen op 27 september, in de ‘Schatkamer’ in Antenne, van 14.00 tot 15.30 uur. Ieder jaar wisselt de groep wel van samenstelling, dus nieuwe leden kunnen zich zonder schroom aanmelden.
Deelnemers worden geacht het boekje zelf aan te schaffen. Het kost maar 7,50 euro.
René de Reuver  Voorbeeldig geloven  ISBN  978 90 33800 28 3  Ark Media
Tot ziens!