De Talententent De Talententent

Allereerst wil ik iedereen heel hartelijk danken  die op welke wijze  dan ook heeft bijgedragen aan  het doen slagen van de talententent. Hetzij bij de rommelmarkt, de plantenmarkt, de kerstkraam of de stelling bij de marktkraam aan de Stationsstraat.
Nog steeds mogen we als ZWO gebruikmaken van een stelling in de winkel van de marktkraam aan de Stationsstraat. Ons kraampje heeft nr. 118. Hier mogen we onze  veelal eigen gemaakte spullen verkopen, maar ook snuisterijen of klein speelgoed  zijn welkom. Loopt u gerust eens binnen om een kijkje te nemen.
De totale opbrengst is voor ons ZWO-project ONDERWIJSVERBETERING OP REFENTSE PRIMARY SCHOOL in Zuid Afrika.
In totaal heeft de marktkraam vanaf september  al  € 256,00 opgebracht.
Namens de ZWO heel veel dank hiervoor!
Op dit moment kunt u diverse artikelen op de  kraam vinden, maar ook zelfgemaakte spullen.
Natuurlijk moet het af en toe wel aangevuld worden  en op dit moment kunnen we best nog het e.e.a. gebruiken.
Als u  denkt iets voor deze kraam te hebben, neemt u dan contact op met iemand van uw ZWO-groep.
Contactpersonen:
Grote Kerk: Netty Jonker,  tel. 613756,  e-mail