Groep voor oudere jongeren / studenten Groep voor oudere jongeren / studenten

Onlangs werd mij erop gewezen dat ik met de term “belijdeniscatechese” misschien mensen afschrik die wel in catecheseverband samen willen komen, maar nog twijfelen of in het geheel niet belijdenis willen doen. Dat kan natuurlijk. Vandaar dat ik de groep nu dus wat anders noem. Daar gaan we dan voor poging twee…. Mocht je 18 jaar en ouder zijn, of studeren, en wat meer willen nadenken over God, geloof en kerk, dan kan dat! We starten in september een nieuwe kring die eenmaal per maand bij elkaar zal komen. Mocht je interesse hebben, dan graag even aanmelden via of schiet me even aan wanneer je me ziet.
Sjoerd Muller

datum en tijdstip 21-10-2018 om 10.00 uur