PKN
Welkom bij de Regenboogkerk Epe
 
To You en De Lofstem: Zomeravond concert oratorium "Schepping" zaterdag 16 juni To You en De Lofstem: Zomeravond concert oratorium "Schepping" zaterdag 16 juni

Twee gemengde zangkoren werken, onder leiding van dirigent Henk van der Maten, aan de uitvoering van een gezamenlijk concert: het oratorium "Schepping". Dit oratorium, gecomponeerd door Johan Bredewout en met teksten van Hans de Ruiter, vertelt het verhaal van Gods goede schepping. Op zaterdag 16 juni om 20.30 uur zullen het Interkerkelijk koor "To You" uit Epe en  Christelijk gemengde zangvereniging "De Lofstem" uit Emst dit concert ten gehore brengen in de Johanneskerk te Heerde. Ze worden daarbij instrumentaal begeleid door Johan van der Graaf (piano), Marco van der Graaf (orgel), Krista van den Esker (fluit), Wilco Veldkamp (syntheziser) en Hendri Westra (percussie). Naast zijn muzikale broers levert ook ds. André van der Graaf een bijdrage aan de avond, want hij zal als lector de verbindende teksten spreken. Bijzonder is ook dat de koorzang en muziek ondersteund worden door prachtige dia beelden. In dit ruim één uur durend concert wordt het publiek dus in beeld en geluid meegenomen door het scheppingsverhaal.
Iedereen is van harte welkom en de toegang is gratis. Wel is er na afloop een collecte. Dit zomeravond concert vormt een mooi slotstuk van een dag vol zang en muziek in Heerde: overdag is er een culturele markt en aan het begin van de avond een openlucht praisedienst op het dorpsplein. Het zomeravondconcert van de beide koren sluit hier naadloos op aan.
 

terug
 
 

Gebedskring Daniƫl
datum en tijdstip 11-12-2018 om 08.30 uur
meer details

Bijbelkring
datum en tijdstip 11-12-2018 om 09.30 uur
meer details

To You
datum en tijdstip 11-12-2018 om 20.00 uur
meer details

Gebedswake in Grote Kerk
datum en tijdstip 13-12-2018 om 19.00 uur
meer details

 
Beluisteren kerkdiensten

U kunt onze kerkdiensten, live en nadien, beluisteren via www.kerkomroep.nl

Voor uitleg klik hier
 
 
"Kerk op schoot"

 
Bloemen in de kerk

zondag 2 december 2018
 
 
Protestantsekerk.net is een samenwerking tussen de dienstenorganisatie van de Protestantse Kerk in Nederland en Human Content Mediaproducties B.V.