Wandeling op ‘De Haere’ op zaterdag 2 juni - Kijken met andere ogen Wandeling op ‘De Haere’ op zaterdag 2 juni - Kijken met andere ogen

Houdt u van wandelen of van nieuwe dingen ontdekken? Op zaterdag 2 juni is er een wandeling op landgoed ‘De Haere’ bij Olst. Omdat dhr. Jan Bruil, velen wel bekend, mee gaat als gids willen we voor deze wandeling deelnemers van de Grote Kerk en de Regenboogkerk uitnodigen.  Henk Posthouwer zal onderweg enkele gedichten ten gehore brengen die bij de route passen.
De wandeling duurt ongeveer 1, 5 uur. We gaan met auto’s richting Olst en maken gebruik van het pontje over de IJssel bij Welsum.  Om 9.00 uur verzamelen we ons op de parkeerplaats van de RSG aan de Albert Schweitzerlaan en proberen zoveel mogelijk te carpoolen. Laat u bij opgave weten of u wilt rijden en zo ja,  hoeveel passagiers u mee kunt nemen?
Eventuele consumpties, bijvoorbeeld lunch of koffie na afloop, zijn voor eigen rekening.
Daarnaast wordt een bijdrage van 5 euro p.p. gevraagd.
U kunt u opgeven vóór 25 mei bij Nely Zevenbergen tel. 620098

De groep zal uit ongeveer 20 personen bestaan, liefst verdeeld over beide kerken. Samen op weg op ‘de Haere’…

ochtenddienst
datum en tijdstip 19-08-2018 om 9.30 uur