Filmavond "Pink" in Oene op 25 mei Filmavond "Pink" in Oene op 25 mei

We gaan de uitgestelde filmavond van 23 februari alsnog organiseren, en wel op vrijdag 25 mei. Het wordt een buitenavond: de film bekijken we in de verduisterde garage, na afloop is er een drankje in de tuin. Je bent welkom vanaf 19.45u en we starten om 20.00u.
We gaan kijken naar de Bollywood film "Pink", verschenen in 2016. Bollywood films worden geproduceerd in India en hebben daardoor een heel andere kleur en smaak dan Hollywoodfilms. Alleen dat is een kennismaking waard.
De film "Pink" is spannend en heeft vaart: drie meisjes raken in een steeds dieper conflict met enkele jongens met wie ze een avondje zijn gaan stappen.
Uit een recentie: "Pink is a powerful statement on the existing feudal mindset of a majority of India, where men and women are judged by a different yardstick".
Het is prettig als we weten hoeveel er komen. Stuur even een mailtje naar of een berichtje op 06-51301978 (Egbert).
Hartelijk welkom!
Egbert en Carla Dijkgraaf, Deventerweg 8