Vervolg ‘Fotoproject Willem Veldkamp’ 9 april Vervolg ‘Fotoproject Willem Veldkamp’ 9 april

De KIA groep is volop bezig met het inplannen van exposities. Op 19 maart was er de bijeenkomst waarop Willem Veldkamp uiteen zette wat hij met zijn ‘Foto-project’ wil. Het klonk, ook letterlijk, allemaal veelbelovend! Hij liet de aanwezigen zijn gecomponeerde muziek horen en het is de bedoeling daar fotobeelden bij te maken. Waar denk je aan, hoe is jouw vertaalslag in fotobeeld die deze muziek bij jou oproept. Een verwachtingsvol project. Er is een vervolgafspraak gemaakt.
Op maandag 9 april om 19.30 uur komt de groep ‘Fotoproject Willem Veldkamp’ in Antenne weer bij elkaar.Met concrete plannen om deze expositie daadwerkelijk ten uitvoer te gaan brengen. Wie tussentijds vragen heeft neemt contact op met Willem Veldkamp (T. 621814 / E.
Deze expositie zal, als het groene licht gegeven is, medio september a.s.geopend worden.

Gebedswake in Grote Kerk
datum en tijdstip 13-12-2018 om 19.00 uur