Expositie "Steekje los" vanaf half juli

Vanaf half juli 2018, na de schilderijen  expositie, gaan we u allemaal uitdagen! Droomde u wel eens dat uw borduurwerk ergens opgehangen zou worden waar veel mensen er van kunnen gaan  genieten? Dan kan het nu! Naaldkunst, ja zo mag je borduurwerk ook omschrijven. Er is veel moois met ‘naald en draad’ gemaakt. Van ‘schilderij’ tot schellekoord tot boekenlegger die menig Bijbel als eindstation had.
Ga maar eens googelen wat er aan borduurkunst is. Dat is niet mis!
(Diana Maria Castro, Brazilië. Driedimensionale borduurstijl waarbij veel gebruik wordt gemaakt van de bouillonsteek/ Bron Internet)

‘STEEKJE LOS’, heet de expositie die half juli opent. Doet u mee?
Wellicht hebt u zelfgemaakte werkstukken thuis liggen. Of ergens die mooie borduurwerken ‘van vroeger’weggestopt? Het is allemaal welkom.
Op maandagavond 16 juli om 19.30 uur in gebouw Antenne verwachten wij uw werkstukken.
Spelregels: Ingelijst, al of niet met glas. Een deugdelijke ophang. Kleinere werkstukken kunnen ‘los’. We leggen dat in de vitrine. Alle wekstukken achterop voorzien van naam, (e-mail)adres, telefoonnummer.

Met hartelijke groet,
namens KIA,