Celebrate the King of Kings + theatervoorstelling kids op 22 april Celebrate the King of Kings + theatervoorstelling kids op 22 april

Op zondag 22 april om 19:00 uur geeft Sharon Kips  - bekend van The X-Factor - een  concert in de feesttent in het Loeffpark in Epe. Hiernaast speelt een band met lokale muzikanten uit de kerk ook een aantal liederen.
Het wordt een echt feest! Sjoerd Muller deelt meer over de boodschap van the King of Kings. Je bent van harte welkom om dit evenement gratis bij te wonen.

Theatervoorstelling voor de kids
Voorafgaand aan dit concert verzorgt Wonderwolk Theater om 14:30 uur een voorstelling voor kinderen van de basisschoolleeftijd én hun ouders. De Wonderwolk neemt je mee naar eeuwenoude Bijbelverhalen en actuele thema’s in een avontuur vol muziek, toneel, theaterliedjes en meer. In het interactieve programma gaan kinderen en volwassenen samen op reis om met elkaar de prachtige boodschap van het verhaal te ontdekken en beleven. Na de voorstelling mogen de kinderen knutselen en kunnen de ouders genieten van een kopje koffie of thee. Het programma is rond 16:30 afgelopen.

Deze dag in de feesttent in het Loeffpark wordt georganiseerd door de gezamenlijke kerken uit Epe. De deur staat wijd open voor ieder die wil komen, met gratis toegang, drankjes en lekkers en ook vooral een spetterend programma rondom het thema King of kings. Meer informatie vind je op geloveninEpe.nl

Heilig Avondmaal in De Boskamp
datum en tijdstip 26-08-2018 om 15.00 uur