Vacatures bij de diaconie! Vacatures bij de diaconie!

Recent hebben we u via het kerkblad Antenne en in de kerkdienst van 11 februari geïnformeerd over het hoe en waarom van de wijzigingen in de structuur van de Diaconie.
Samengevat blijft “helper zijn voor degenen die geen helper hebben” onze opdracht.
De diaconie wordt kleiner (2 à 3 diakenen), maar voor de uitvoering van diaconale taken zullen we gemeenteleden vragen om praktische taken te coördineren of uit te voeren.
Voor de vacatures Voorzitter en Penningmeester zijn door de gemeente namen aangedragen en deze mensen worden benaderd. Inmiddels zijn een paar vacatures ook al ingevuld. Bij onderstaande vacatures gaat het vooral om praktisch werk met niet of nauwelijks vergaderen. Soms is kort overleg nodig, maar dat kan bij de koffie na de kerkdienst, per e-mail of telefoon.
Contactpersoon Rooseveldhuis / Nieuw Hydepark) (vakantie ouderen / gehandicapten)
Geldstorter collecte gelden (storten collecte opbrengst bij de bank)
Collectant kerkdiensten Wendhorst (6x per jaar)
Praktisch voorbereider H. Avondmaal (brood snijden, HA-tafel klaar zetten)Voor meer informatie kunt u terecht bij Evert Jan Kasteel of Harko de Jonge (06 53 967087) of