Filmavond: Selma - donderdagavond 8 maart 2018 Filmavond: Selma - donderdagavond 8 maart 2018

De film Selma gaat over een nog steeds actueel thema: de gelijkberechting van mensen. Maar de beelden nemen ons mee terug in de tijd, naar 1965. De Afro-Afrikaanse minderheid in Amerika heeft dan nog geen stemrecht. Protesten worden wreed neergeslagen. Dr. Martin Luther King organiseert een grote protestmars.  Nu ‘Dromen’ het thema van het gemeenteproject is, mag aandacht voor deze man niet ontbreken. Hij had een droom, zoals zijn beroemde uitspraak luidt en hij probeerde die waar te maken.
Op 8 maart bent u welkom in onze huiskamer/kerkenraadskamer om samen deze film te zien. Koffie en thee staan klaar om half acht, om kwart voor acht gaat het licht uit! De avond duurt tot 22.00 uur
Opgave is niet nodig, want zijn er nu drie, zes of vijftien mensen; samen kijken is altijd goed.
AMvdW

datum en tijdstip 19-06-2018 om 19.30 uur