Samen meer inhoud geven aan de veertigdagentijd: Bijbel lezen thuis en in de kerk Samen meer inhoud geven aan de veertigdagentijd: Bijbel lezen thuis en in de kerk

Hebt u wel eens gedacht bij u zelf: die veertigdagentijd, daar zou ik toch wel iets meer mee kunnen doen?  Laten we elkaar daarbij helpen!
Rowan Williams, werkzaam in de Anglicaanse kerk,  schreef speciaal voor deze tijd van het jaar het boekje :  God ontmoeten in Marcus.  In drie hoofdstukken geeft hij achtergrond informatie bij het evangelie.  Aan ieder hoofdstuk koppelt hij gespreksvragen.  We zouden samen kunnen komen en die bespreken.
Daarnaast is er voor iedere dag van de 40 dagen een Bijbelgedeelte  in een leesrooster aangegeven. Op de zondagen is er een korte overweging.  Dat betekent:  u kunt thuis in deze weken het hele Marcusevangelie lezen en heeft zo een handvat om voor u zelf deze weken bewuster daar de tijd voor te nemen.
Wie mee wil doen zal zelf het boekje moeten aanschaffen. Het kost 15 euro en is uitgegeven bij Berne Media.  (God ontmoeten in Marcus – Rowan Williams)
Op dinsdagavond 13 februari, 27 februari en 13 maart komen we in Antenne bij elkaar om half acht.  Het gaat niet om lange bijeenkomsten, 1 tot 1,5 uur.  We beginnen met gebed,  zingen een lied, bespreken het hoofdstuk en zetten elkaar op weg om dagelijks God te ontmoeten in Marcus.
Zijn er mensen die liever overdag bij elkaar komen, dan hoor ik dat ook graag, misschien kan er een tweede groepje ontstaan.
Ook voor de avonden graag van te voren opgeven bij mij, dan weet ik of we van start kunnen gaan.  of 627732.
AMvdW

datum en tijdstip 21-10-2018 om 10.00 uur