PKN
Welkom bij de Regenboogkerk Epe
 
Samen meer inhoud geven aan de veertigdagentijd: Bijbel lezen thuis en in de kerk Samen meer inhoud geven aan de veertigdagentijd: Bijbel lezen thuis en in de kerk


Hebt u wel eens gedacht bij u zelf: die veertigdagentijd, daar zou ik toch wel iets meer mee kunnen doen?  Laten we elkaar daarbij helpen!
Rowan Williams, werkzaam in de Anglicaanse kerk,  schreef speciaal voor deze tijd van het jaar het boekje :  God ontmoeten in Marcus.  In drie hoofdstukken geeft hij achtergrond informatie bij het evangelie.  Aan ieder hoofdstuk koppelt hij gespreksvragen.  We zouden samen kunnen komen en die bespreken.
Daarnaast is er voor iedere dag van de 40 dagen een Bijbelgedeelte  in een leesrooster aangegeven. Op de zondagen is er een korte overweging.  Dat betekent:  u kunt thuis in deze weken het hele Marcusevangelie lezen en heeft zo een handvat om voor u zelf deze weken bewuster daar de tijd voor te nemen.
Wie mee wil doen zal zelf het boekje moeten aanschaffen. Het kost 15 euro en is uitgegeven bij Berne Media.  (God ontmoeten in Marcus – Rowan Williams)
Op dinsdagavond 13 februari, 27 februari en 13 maart komen we in Antenne bij elkaar om half acht.  Het gaat niet om lange bijeenkomsten, 1 tot 1,5 uur.  We beginnen met gebed,  zingen een lied, bespreken het hoofdstuk en zetten elkaar op weg om dagelijks God te ontmoeten in Marcus. 
Zijn er mensen die liever overdag bij elkaar komen, dan hoor ik dat ook graag, misschien kan er een tweede groepje ontstaan. 
Ook voor de avonden graag van te voren opgeven bij mij, dan weet ik of we van start kunnen gaan.  of 627732.
AMvdW
 

terug
 
 

Gebedskring Daniƫl
datum en tijdstip 11-12-2018 om 08.30 uur
meer details

Bijbelkring
datum en tijdstip 11-12-2018 om 09.30 uur
meer details

To You
datum en tijdstip 11-12-2018 om 20.00 uur
meer details

Gebedswake in Grote Kerk
datum en tijdstip 13-12-2018 om 19.00 uur
meer details

 
Beluisteren kerkdiensten

U kunt onze kerkdiensten, live en nadien, beluisteren via www.kerkomroep.nl

Voor uitleg klik hier
 
 
"Kerk op schoot"

 
Bloemen in de kerk

zondag 2 december 2018
 
 
Protestantsekerk.net is een samenwerking tussen de dienstenorganisatie van de Protestantse Kerk in Nederland en Human Content Mediaproducties B.V.