PKN
Welkom bij de Regenboogkerk Epe
 
Opbrengst speculaasactie en kerstkraam ZWO Opbrengst speculaasactie en kerstkraam ZWO

De opbrengst van de speculaasactie van de gezamenlijke ZWO commissies van de Goede Herderkerk, de Regenboogkerk en de Grote Kerk eind november/begin december vorig jaar is € 402,95. Alle kopers bedankt voor hun bestelling!
Tijdens de afgelopen Play-in stond de kerstkraam van de ZWO enkele dagen bij de ingang van de Grote Kerk. Het aanbod bestond uit veel mooie kerststukjes, rookworsten en Bolletje kerstkoekjes.
Een deel van de kraam was ingeruimd voor de Talententent met allemaal mooie spulletjes gemaakt door talentvolle gemeenteleden. Het aanbod bestond o.a. uit gebreide truitjes, sokken, mutsen en sjaals. Het aantal kerstballetjes dat in de pot zat was 207. Eef van Norel heeft het kerststuk gewonnen, zij zat er met 218 het dichtste bij.
De verkoop van m.n. de kerststukken ging zo snel dat we na twee dagen al uitverkocht waren. Daarom is de verkoop op donderdag vervallen. De netto opbrengst van de verkoop is € 823,72. We willen iedereen die heeft bijgedragen aan deze mooie opbrengst heel erg bedanken. Hierbij denken we aan de bloemengroepen van de Goede Herderkerk en de Grote Kerk, degenen die iets voor de kraam hebben gemaakt, iedereen die bij de kraam heeft geholpen met het opbouwen, het inrichten, de verkoop en het opruimen. De Grote Kerk voor de koffie en de stroomvoorziening. En natuurlijk u, de kopers.
De opbrengsten gaan naar ons project in Zuid-Afrika: Onderwijsverbetering op de PrimaryRefentse School.
Namens de ZWO-commissie van de Grote Kerk, Ria Koldenhof
 
 

terug
 
 

Ochtenddienst
datum en tijdstip 16-12-2018 om 10.00 uur
meer details

Clubben
datum en tijdstip 16-12-2018 om na de ochtenddienst
meer details

De Heerlijckheid
datum en tijdstip 17-12-2018 om 18.00 uur
meer details

 
Beluisteren kerkdiensten

U kunt onze kerkdiensten, live en nadien, beluisteren via www.kerkomroep.nl

Voor uitleg klik hier
 
 
"Kerk op schoot"

 
Bloemen in de kerk

zondag 2 december 2018
 
 
Protestantsekerk.net is een samenwerking tussen de dienstenorganisatie van de Protestantse Kerk in Nederland en Human Content Mediaproducties B.V.