ZWO-nieuws ZWO-nieuws

We kunnen terugzien op een actief 2017, we sloten het project voor het Jeugddorp De Glind af met een bedrag van ruim € 17.000. Prachtig dat onze drie kerken al jarenlang de handen ineenslaan voor de andere mens, dichtbij en ver weg.
Het jaar 2018 zal voor ons niet veel anders zijn, we gaan door met onze bekende acties: plantenmarkt (dit jaar de 25ste), gereedschappenmarkt, koekactie, kerstkraam en niet te vergeten de boeken- en kaartenverkoop.
De boekenverkoop bracht in 2017 € 400,55 op en de kaartenverkoop € 117,50. Gelukkig kunnen Bert Kasteel en ik nog steeds prachtige boeken te koop aanbieden, zodat de inhoud van onze kast up-tot-date blijft. We hebben altijd een behoorlijke voorraad in de kelder, en een deel is niet meer van deze tijd, maar toch zijn er mensen die nog weleens vragen naar werken uit hun verre jeugd of ander spul van een hoog literair gehalte. Als je iets zoekt, vraag dat dus aan onze boekenwurmen. Wij streven ernaar eenieder op dit gebied gelukkig te maken.

Onze penningmeester kreeg voor het kerstproject Kinderen op de Vlucht € 50,--. Hartelijk dank!  We wensen iedereen ook nog eens een gezegend 2018.
Namens de ZWO-commissie, Henk Posthouwer

ochtenddienst