PKN
Welkom bij de Regenboogkerk Epe
 
ZWO-nieuws ZWO-nieuws

We kunnen terugzien op een actief 2017, we sloten het project voor het Jeugddorp De Glind af met een bedrag van ruim € 17.000. Prachtig dat onze drie kerken al jarenlang de handen ineenslaan voor de andere mens, dichtbij en ver weg.
Het jaar 2018 zal voor ons niet veel anders zijn, we gaan door met onze bekende acties: plantenmarkt (dit jaar de 25ste), gereedschappenmarkt, koekactie, kerstkraam en niet te vergeten de boeken- en kaartenverkoop.
De boekenverkoop bracht in 2017 € 400,55 op en de kaartenverkoop € 117,50. Gelukkig kunnen Bert Kasteel en ik nog steeds prachtige boeken te koop aanbieden, zodat de inhoud van onze kast up-tot-date blijft. We hebben altijd een behoorlijke voorraad in de kelder, en een deel is niet meer van deze tijd, maar toch zijn er mensen die nog weleens vragen naar werken uit hun verre jeugd of ander spul van een hoog literair gehalte. Als je iets zoekt, vraag dat dus aan onze boekenwurmen. Wij streven ernaar eenieder op dit gebied gelukkig te maken.
 
Onze penningmeester kreeg voor het kerstproject Kinderen op de Vlucht € 50,--. Hartelijk dank!  We wensen iedereen ook nog eens een gezegend 2018.
Namens de ZWO-commissie, Henk Posthouwer
 

terug
 
 

Ochtenddienst
datum en tijdstip 16-12-2018 om 10.00 uur
meer details

Clubben
datum en tijdstip 16-12-2018 om na de ochtenddienst
meer details

De Heerlijckheid
datum en tijdstip 17-12-2018 om 18.00 uur
meer details

 
Beluisteren kerkdiensten

U kunt onze kerkdiensten, live en nadien, beluisteren via www.kerkomroep.nl

Voor uitleg klik hier
 
 
"Kerk op schoot"

 
Bloemen in de kerk

zondag 2 december 2018
 
 
Protestantsekerk.net is een samenwerking tussen de dienstenorganisatie van de Protestantse Kerk in Nederland en Human Content Mediaproducties B.V.