KIA = ‘DROMEN’… je doet toch mee!

Wat is het mooi in gebouw Antenne! Metal die prachtige kerstversieringen. Waar je bijvoorbeeld na de kerkdienst graag een kopje koffie wilt drinken. Fijn om in die sfeervolle omgeving even met elkaar na te praten.
Voor deze mooie versiering geeft KIA graag alle eer en complimenten aan de dames Truus van Bohemen en Rieneke Tibben.Zij hebben er veel tijd in gestopt en dat is te zien!
Geniet extra van deze KerstsfeerIn Antenne !

In een vorig kerkblad Antenne stond de oproep mee te doen met de
komende expositiedie als thema heeft ‘DROMEN’.
Het grote inlevermoment van alle werkstukken: maandag 15 januari, 19.30 uur in Antenne.
Dat gaat zeker een fijne expositie opleveren!
Alles mag: plat, ruimtelijk, klein, groot… uw creativiteit is de limit…
En iedereen kan en mag meedoen, jong (!) en ouder. Kom maar op met jouw ‘droom’.
Stuur s.v.p. een mailtje naar: u, als jij  een werkstuk komt inleveren om mee te exposeren. Dan zetten we de koffie klaar!

Martin Luther King zei het al: ‘I have a Dream’…Nog steeds hebben zijn woorden en daden  een enorme impact en geweldige kracht. Vormen nog steeds voor velen een onmisbare inspiratie. Dromen verbeelden is een uitdaging, vooral aan jou zelf. Is het aloude kerstverhaal ook niet een ‘droom’? Die Bijbelse droom die louter inspiratie is voor wie zich openstelt. Dan is deze advent- en kersttijd zeker een goed moment mee te doen aan deze creatieve uitdaging die KIA voor iedereen op de kaart heeft gezet!

Nog even een blik vooruit: na de Pasen exposeren we schilderijen van Jaap van Wijk. Wie zijn werk kent weet dat dit een bijzondere expositie gaat worden in ons Antenne gebouw. Later berichten we daar meer over.

De illustratie met de Eper Midwinterhoornblazers, het advent symbool bij uitstek, is geknipt door Guus de Haan uit Epe. Zij heeft onlangs een heel bijzondere expositie, met haar kunstzinnige knipkunst, in Antenne gehad. Met dank aan Guus dat wij dit fijnzinnige werk hier mogen afbeelden.

Graag wenst de KIA groep u een heel inspirerend en gezond Nieuwjaar!

Namens KIA,
Wim Geerts