Kerstmusical 24 december 2018 Kerstmusical 24 december 2018

Veel te vol! Sinds de keizer uit Rome heeft bevolen dat iedereen zich moet laten registreren, is de toestroom van mensen niet te stuiten.
Allerhande reizigers, Romeinse soldaten en herders vullen de kleine herberg tot aan de nok. Nathan weet niet wat hij ermee aan moet.
Ondertussen vinden Jozef en de zwangere Maria een plekje in de stal. Uitgelaten herders vertellen in de herberg een verhaal over engelen en er doen geruchten de ronde over de geboorte van een koningskind.
Nathan wil alle verhalen afdoen als onzin. Maar dan staat er opeens een fonkelende ster aan de hemel en dienen zich drie wijzen uit het Oosten aan. De zoektocht naar het koningskind begint. Zal Nathan een kijkje in de stal durven nemen?
Hoe dat afloopt? Kom kijken op 24 december om 19.00 uur. Vanaf 18.30 uur is het buiten bij de kerk weer mooi verlicht met kaarsjes en gaan de deuren van de kerk open. Na afloop van de musical staat er voor iedereen warme chocolademelk klaar!

Gebedswake in Grote Kerk
datum en tijdstip 13-12-2018 om 19.00 uur