Kerstpakketten Aktie 2017 Kerstpakketten Aktie 2017

Al een aantal jaren worden er door o.a. gemeente leden van de Goede Herderkerk, Grote Kerk en de Regenboogkerk mensen verrast met een kerstpakket. Afgelopen jaar hebben wij mede met uw steun een twintigtal gezinnen blij mogen maken met een pakket vol met lekkere en nuttige producten.
Ook dit jaar worden er weer kerstpakketten bezorgd bij gezinnen die wel een extraatje rond de kerstdagen kunnen gebruiken. Op zaterdag 16 december kunnen kerstpakketten en/of kruidenierswaren zoals koffie, thee, koekjes, jam, conserven etc. (geen bederfelijke waar en drank) tussen 10:00 en 12:00 uur worden ingeleverd in de hal van De Goede Herderkerk.
Mogen wij ook dit jaar weer op u rekenen? Uiteraard is een financiële bijdrage ook van harte welkom. De diaconieën van de Goede Herderkerk en de Grote Kerk en de Regenboogkerk ondersteunen deze Aktie van harte!

datum en tijdstip 21-10-2018 om 10.00 uur

datum en tijdstip 21-10-2018 om na de ochtenddienst