PKN
Welkom bij de Regenboogkerk Epe
 
Kijken met andere ogen Kijken met andere ogen

Ds. Jeroen Jeroense:  de kerk als klooster         Kijken met andere ogen
Dit is de tweede avond in het kader van ‘ Kijken met andere ogen’,  avonden die verrassen. De eerste avond met Ds. Evers waren we als werkgroep verrast door de grote opkomst.
Nu kunnen we ons voorstellen dat meer mensen geïnteresseerd zijn in kunst dan in kerk, maar de avond met Ds. Jeroense is ook zeer de moeite waard!  Zelf heb ik zijn brochure ‘Kerk als klooster’ al heel lang in de kast liggen. Mij fascineert zijn idee over de kerk van de toekomst, waarvoor hij inspiratie vond in de rol van kloosters in de Middeleeuwen. Iedereen was daar welkom, voor een gesprek, een eredienst, een goede maaltijd, lessen in levenskunst en noem maar op.
Op donderdag 16 november vertelt Ds. Jeroense hierover in de grote zaal van Antenne.  De koffie en thee staan weer klaar om half acht. Een vrijwillige bijdrage van 5 euro is welkom! Aanvang van de avond is kwart voor acht.  Voor meer informatie kunt u altijd contact opnemen met Nely Zevenbergen,  620098. 
Ds. Van de Wetering

terug
 
 

Gebedskring Daniƫl
datum en tijdstip 11-12-2018 om 08.30 uur
meer details

Bijbelkring
datum en tijdstip 11-12-2018 om 09.30 uur
meer details

To You
datum en tijdstip 11-12-2018 om 20.00 uur
meer details

Gebedswake in Grote Kerk
datum en tijdstip 13-12-2018 om 19.00 uur
meer details

 
Beluisteren kerkdiensten

U kunt onze kerkdiensten, live en nadien, beluisteren via www.kerkomroep.nl

Voor uitleg klik hier
 
 
"Kerk op schoot"

 
Bloemen in de kerk

zondag 2 december 2018
 
 
Protestantsekerk.net is een samenwerking tussen de dienstenorganisatie van de Protestantse Kerk in Nederland en Human Content Mediaproducties B.V.