Kijken met andere ogen Kijken met andere ogen

Ds. Jeroen Jeroense:  de kerk als klooster         Kijken met andere ogen
Dit is de tweede avond in het kader van ‘ Kijken met andere ogen’,  avonden die verrassen. De eerste avond met Ds. Evers waren we als werkgroep verrast door de grote opkomst.
Nu kunnen we ons voorstellen dat meer mensen geïnteresseerd zijn in kunst dan in kerk, maar de avond met Ds. Jeroense is ook zeer de moeite waard!  Zelf heb ik zijn brochure ‘Kerk als klooster’ al heel lang in de kast liggen. Mij fascineert zijn idee over de kerk van de toekomst, waarvoor hij inspiratie vond in de rol van kloosters in de Middeleeuwen. Iedereen was daar welkom, voor een gesprek, een eredienst, een goede maaltijd, lessen in levenskunst en noem maar op.
Op donderdag 16 november vertelt Ds. Jeroense hierover in de grote zaal van Antenne.  De koffie en thee staan weer klaar om half acht. Een vrijwillige bijdrage van 5 euro is welkom! Aanvang van de avond is kwart voor acht.  Voor meer informatie kunt u altijd contact opnemen met Nely Zevenbergen,  620098.
Ds. Van de Wetering

Exspecto