Film over Luther Film over Luther

Film over Luther 31 oktober half acht in Antenne
Op 31 oktober is het Hervormingdag.  We vieren 500 jaar Reformatie. Tijdens de ontmoetingsbijeenkomsten aan het begin van het jaar kon u meer horen over het leven van Maarten Luther.
Als u hem ook wilt zien, dan kan dat:  de film ‘Luther’ toont ons de biografie van zijn leven.
Mijn huiskamer is te klein om daar samen te kijken, maar in de kerkenraadskamer moet dat lukken.  Als u om half acht een kopje koffie of thee komt drinken, beginnen we om kwart voor acht met de film. De avond is ongeveer om tien uur afgelopen. De manier om invulling te geven aan deze feestdag! Opgave is niet nodig.
Ds. Van de Wetering

ochtenddienst