Mini bazaar met herfststukkenverkoop en nog veel meer 14 oktober Mini bazaar met herfststukkenverkoop en nog veel meer 14 oktober

MINI BAZAAR MET HERFSTSTUKKENVERKOOP EN NOG VEEL MEER
Datum                   14 oktober
Tijd                         van 10.30 tot 15.00 uur
Plaats                     grasveld naast de Grote Kerk

Leden van de bloemengroep van de Goede Herderkerk en de Grote Kerk gaan mooie herfststukken maken.
U kunt  een prachtig bloemstuk winnen als u het aantal eikels raadt dat in de pot zit.
Wat is er nog meer te koop:
-              Tweedehands boeken.
-             Voor de liefhebbers van oude jeugdboeken hebben we boeken te koop van Arendsoog, Pietje Puk, pockets van commissaris Achterberg, inspecteur Arglistig en pockets van Bob Evers.
 -             Spelletjes, kaarten
 -             De talentkraam is er met allerlei leuke artikelen. Als u nog iets gemaakt heeft wat in de Talententent verkocht kan worden, neem dan contact op met een van onderstaande personen.
Nettie Jonker, tel. 613756 e-mail
Greetje Vrieling, tel. 620995 e-mail
Henk Posthouwer, tel. 616948 e-mail:
We hopen op mooi weer en veel kopers zodat wij een bijdrage kunnen leveren aan beter onderwijs voor de kinderen in Namakgale, want elk kind heeft recht op gedegen onderwijs, in welke samenleving het ook woont.

Gebedskring Daniƫl
datum en tijdstip 16-10-2018 om 08.30 uur