Schilderijen Betty Sijtsma - tot begin december 2017 Schilderijen Betty Sijtsma - tot begin december 2017

Wie nu gebouw Antenne binnenloopt, een kop koffie daar drinkt na afloop van een kerkdienst of zomaar even ‘er moet zijn’ zal verrast worden door de schilderijen van BETTY SIJTSMA.
Opvallende kleuren bereiken je oog. Misschien komen allerlei fantasieën bij je op. De schilderijen lenen zich daar ook voor. Het is zeker spannend om daarna de titels te lezen die Betty aan haar werken heeft meegegeven. Soms bevestigt deze titel jouw fantasie, soms ook totaal niet. Een schilderij is altijd een communicatie tussen beschouwer en kunstenaar.
“Schilderen is kunst. Goede kunst leidt tot reactie”, is immers een veel gehoorde opmerking.
De kleurrijke werken nodigen uit om er langer naar te kijken. Wat zegt Betty Sijtsma zelf over haar werk dat hier hangt: “Mijn werk is overwegend abstract. Soms ook figuratief. Ik houd van schilderen met texturen en materialen. En werk graag met acrylverf op grote doeken”.
Een mooie samenvatting van wat hier tot begin december blijft hangen.

Gebedswake in Grote Kerk
datum en tijdstip 13-12-2018 om 19.00 uur