PKN
Welkom bij de Regenboogkerk Epe
 
Bijbelkring op de donderdagmiddag : Samuël Bijbelkring op de donderdagmiddag : Samuël

Op donderdagmiddag 21 september start de bijbelkring weer op. Een kring van gemeenteleden die samen bijbelteksten lezen en in gesprek gaan, aan de hand van een boekje. Dit jaar is dat ‘Tegen de stroom in’ van Eveline van Staalduine – Sulman.  Het boekje gaat over Samuël. Thuis leest u alvast het bijbelgedeelte en het studiemateriaal door, zodat we op de middag zelf er over door kunnen praten en de vragen beantwoorden. Dit altijd in vertrouwen dat wat in de kring gezegd wordt, ook in de kring blijft! 
De samenstelling van de bijbelstudiegroep ligt niet vast, dus als u voor het eerst mee wilt doen, schroom niet en meld u bij mij aan.
Voor nieuwe leden en vaste deelnemers geldt:  u kunt alvast het boekje bestellen bij de boekhandel. Het kost 7,50 E.  Het is uitgeven door Ark Media,  ISBN   978 33801 10 5. 
Er zijn 10 hoofdstukken dus ook tien middagen, altijd van twee uur tot half vier, in de Schatkamer in gebouw Antenne. We komen één keer in de drie weken bij elkaar.
Graag tot ziens op onze kring!
Ds. Van de Wetering
 

terug
 
 

ochtenddienst
datum en tijdstip 19-08-2018 om 9.30 uur
meer details

Clubben
datum en tijdstip 19-08-2018 om na de ochtenddienst
meer details

 
Beluisteren kerkdiensten

U kunt onze kerkdiensten, live en nadien, beluisteren via www.kerkomroep.nl

Voor uitleg klik hier
 
 
"Kerk op schoot"

 
Bloemen in de kerk

zondag 3 juni 2018
 
 
Protestantsekerk.net is een samenwerking tussen de dienstenorganisatie van de Protestantse Kerk in Nederland en Human Content Mediaproducties B.V.