PKN
Welkom bij de Regenboogkerk Epe
 
Expositie ‘Haute Coiffure in Papier’ v.a. 12 juni 2017 Expositie ‘Haute Coiffure in Papier’ v.a. 12 juni 2017

Er is nieuws van Kunst In Antenne…
Wist u dat er vele ‘thuiskappers’ zijn die prachtige pogingen doen de hele familie creatief te kortwieken? Wist u dat niet alleen kappers uiterst behendig zijn met een schaar?
 
Wist u ook dat Guus de Haan een heel creatieve hand van knippen heeft? Die heel bijzondere en kunstzinnige ‘knipsels’ oplevert? Zogezegd ‘Haute Coiffure in Papier’.
Allemaal te  zien vanaf 12 juni a.s. in de nieuwste expositie in Antenne.
Dan toont Guus de Haan haar mooiste werk. Na het bekijken van deze ‘explosie van schaarbeheersing’ gaat u zeker een hele zomer lang thuis ook aan de gang…. Wordt u ook een ‘thuisknipper’. Papier en een perfect schaartje en je bent vast en zeker verkocht!
 
Wist u overigens dat in het centrum van Westerbork het Museum van Papierknipkunst gevestigd is? Waar originele nationale en internationale papierknipkunst in vele onderwerpen te zien zijn. Na het zien van de schitterende knipkunst van Guus de Haan zou u daar zeker een keer moeten gaan kijken. Absoluut de moeite waard. De snij- en knipkunst komt oorspronkelijk uit China. Van hieruit verspreidde deze volkskunst zich in West-Europese landen, onder andere in Nederland.
Een van de oudste knipwerken in Westerbork is van Jan de Bleyker en dateert van ca 1750. Het Museum van Papierknipkunst is gevestigd aan de historische Brink in Westerbork.
 
Willen alle exposanten van de schilderijen die nu hangen deze ophalen op dinsdag 6 juni tussen 19.30 en 20.00 uur!Mag ook na afloop van de kerkdienst met Pinksteren.

 
Vooruitblik op het mooie expositieprogramma in Antenne:
Vanaf 11 september gaan we genieten van de fraaie schilderijen van Betty Sijtsma.
Eind december wordt Antenne weer geheel in Kerstsfeer gebracht. Dan smaakt het kopje koffie daar nog feestelijker!
In januari 2018 bent u weer aan de beurt! Het alom gewaardeerde Gemeenteproject wordt dan zichtbaar in een fraaie tentoonstelling. En u weet: in het gemeenteproject kunt helemaal uw creatieve ei kwijt! Het thema gaat heel uitdagend worden en dus ook uw verbeelding daarvan.
Daarover hoort u later nog meer. Noteer vast dat op maandag 15 januari 2018 de inleveravond is. Spannend om nu al een beetje weg te dromen met de gedachte dat u dan uw werk mag exposeren…
Natuurlijk houden wij van KIA u in dit gemeenteblad steeds op de hoogte van alle creatieve gebeurtenissen in gebouw Antenne van de Regenboogkerk Epe.

Namens de KIA groep, Wim Geerts
 

terug
 
 

Gebedswake in Grote Kerk
datum en tijdstip 13-12-2018 om 19.00 uur
meer details

ZWO
datum en tijdstip 13-12-2018 om 19.00 uur
meer details

Moderamen
datum en tijdstip 13-12-2018 om 19.30 uur
meer details

 
Beluisteren kerkdiensten

U kunt onze kerkdiensten, live en nadien, beluisteren via www.kerkomroep.nl

Voor uitleg klik hier
 
 
"Kerk op schoot"

 
Bloemen in de kerk

zondag 2 december 2018
 
 
Protestantsekerk.net is een samenwerking tussen de dienstenorganisatie van de Protestantse Kerk in Nederland en Human Content Mediaproducties B.V.