Plantenmarkt 13 mei 2017 Plantenmarkt 13 mei 2017

Om naar toe te groeien: de plantenmarkt op 13 mei 2017
Ook dit jaar doen we weer een beroep op allen die groene vingers hebben zich in te zetten voor de plantenmarkt van 13 mei op het grasveld bij de Grote Kerk.
We hebben nu al veel materiaal in voorraad, omdat we onlangs met enkele vrijwilligers een tuin mochten ontdoen van veel prachtige vaste planten, maar er kan altijd nog meer bij.
Onze plantenmarkt is een ontmoetingsplaatsplaats voor tuinliefhebbers. Behalve de zelfgekweekte producten  zijn er ook de bekende perkplanten als geraniums en Spaanse margrieten te koop. Verder beschikken we over manden en potten, je mag die ook zelf meenemen, die je ter plaatse kunt laten vullen met perkgoed.  Goed voor een passend moederdagcadeautje, je kunt daarvoor trouwens ook terecht bij de talententent. En als je dan ook nog een voorraadje oliebollen inslaat wordt Moederdag helemaal een feest…
Je kunt op zaterdag 13 mei van 10.00 tot 14.00 uur terecht. Als je je zelfgekweekte planten wilt inleveren ben je vanaf 7.30 uur van harte welkom. De opbrengst is voor ons project Jeugddorp de Glind. Als je helemaal niks hebt met planten of oliebollen, maar wel iets met ons project, kun je onze markt ook sponsoren, neem dan contact met mij op.

Dus:
PLAATS: het grasveld bij de grote kerk
TIJD:13 mei van 10.00 tot 14.00 uur
PLANTEN INLEVEREN: vanaf 7.30 uur, bij de Grote Kerk!
WAT IS ER TE KOOP: planten, zelfgekweekte en perkgoed, boeken, oliebollen, producten van de talententent, met perkgoed opgemaakte (ook zelf meegebrachte) manden en potten.
OPROEP: Wie wil er cakes of aanverwante baksels maken voor de talententent?

Henk Posthouwer,
vz. ZWO-commissie RBK, 616948, 06 616948197