Inleveren schilderwerk voor espositie Op zoek naar jouw bron Inleveren schilderwerk voor espositie Op zoek naar jouw bron

“Op zoek naar jouw bron…”

De nieuwe expositie in Antenne verschijnt aan de horizon. De tijd gaat vlug. Eind maart gaan we u ‘trakteren’ op heel diverse schilderijen. Gemaakt door creatieve mensen. Die op zoek zijn naar hun bron. Zoals iedere bron aan de basis ligt van leven voor mens, plant en dier. De eerste Psalm zegt het al: de boom geplant aan stromend water. De stromende bron des levens, als we het theatraal verwoorden.
Dat was en is uitgangspunt om iets met schilderen te doen. Het maken van jouw ‘levensschilderij’. Tekens van kracht en hoop. Maar misschien doe je het wel heel anders.
Een groep mensen uit onze kerk is onder bezielende leiding van Cees en Nel van Bruggebezig (geweest) om die drijfveer in kleuren, vormen en lijnen uit te beelden. En willen dat met ons delen. Als inspiratie misschien. Want juist onze KIA exposities proberen inspiraties en gevoelens bij de bezoekers ‘een bewustwording op te roepen’.
Klinkt dit nogal ‘heftig’? Nee, zeker niet. We maken dan dankbaar gebruik van onze hedendaagse spreektaal. De bron, jouw bron: we ‘scheppen’ nieuwe moed, ‘putten’ nieuwe kracht, we zijn in een ‘flow’ of zelfs zijn we ‘uitgeput’.
We gaan het straks allemaal zien vanaf eind maart.

Inleveren schilderwerkstukken:
Maandagavond 27 maart om 19.00 uur verwachten van alle mensen, die bij Cees en Nel van Bruggeaan het werk geweest zijn, dat ze met hun schilderijen aanwezig zijn in Antenne.
Zet achterop wel uw naam (+email +telefoon)
Zorg voor ophangmogelijkheid !! (Een draad tussen linker- en rechterzijkant is ideaal)

We gaan daarna de nieuwe expositie inrichten.

Tot ziens op 27 maart.
Tot ziens bij de nieuwe tentoonstelling.

Namens de KIA groep,
Wim Geerts