Expositie gedichten en schilderijen Henk en Ineke Posthouwer Expositie gedichten en schilderijen Henk en Ineke Posthouwer

VANAF JANUARI NIEUWE EXPOSITIE IN ANTENNE:
GEDICHTEN EN SCHILDERIJEN VAN HENK EN INEKE POSTHOUWER
Wie even de tijd wil nemen na een mooie preek op de zondagen moet beslist een kopje koffie gaan drinken in de Antenne. Om niet alleen met elkaar even gezellig na te praten maar ook om te genieten van mooie woorden.
Woorden van Henk Posthouwer. Woorden die gedichten zijn geworden. Woorden die gedachten oproepen. Woorden die stemmingen weergeven.Woorden die als het ware zweven op een achtergrond van beelden. Fotobeelden, die versterkend werken. Die je als beschouwer meenemen in een gedachtewereld.
Kleur en vormen, tekst en woorden… een prachtige symbiose. Wie Henk een beetje kent weet dat hij graag in onze mooie omgeving zwerft. Om daar inspiratie en rust te vinden. “We zijn een klein deel van de schepping, we zijn een deel van een groot wonder”.
Henk omschrijft zijn ‘beeldgedichten’ zelf desgevraagd heel treffend:

Alleen zijn in de schepping
In de ruisende stilte

De natuur verbeeld
Bezongen in woorden

Gedachten krijgen de vrijheid
In de kringloop van de schepping

En wat is er niet mooier om samen met je creatieve echtgenote in Antenne te exposeren. De acryl schilderijen van Ineke Posthouwer vormen met de gedichten ven Henk een fraaie inspirerende eenheid.
De KIA groep presenteert met veel plezier deze duo-expositie. Een mooie start van 2017.

KIA groep / Wim Geerts

Exspecto