Kerstkraam tijdens Play-in 2016 Kerstkraam tijdens Play-in 2016

Tijdens de Play-In voor de komende kerstdagen staat de kerstkraam van de gezamenlijke ZWO-commissies (Goede Herderkerk, Regenboogkerk en Grote Kerk) weer bij de ingang van de Grote Kerk aan de kant van de Hoofdstraat.
De kraam staat daar op
zaterdag 17 december van 11.00 tot 21.00 uur,
woensdag 21 december en
donderdag 22 december van 15.00 tot 21.00 uur.
Op de kraam vindt u weer de bekende sfeervolle kerststukken, diverse vogelvoerknutsels; rookworsten en andere leuke kerstspulletjes van de Talententent, gemaakt door talentvolle gemeenteleden
van de samenwerkende kerken.
Met de opbrengst van uw aankoop steunt u ons project
voor de kinderen van Jeugddorp De Glind.
Wij hopen u aan onze kraam te ontmoeten.

Dit jaar willen we ons assortiment uitbreiden met (kerst)gebak, we denken aan muffins, tulbanden, cake etc.
Daarvoor doen we een beroep op u thuisbakkers. Het is de bedoeling dat de door u gebakken producten op zaterdag tussen 11.00 en 12.00 uur of op woensdag tussen 15.00 en 16.00 uur bij de kraam worden gebracht.

Vindt u het leuk te bakken en wilt u ons project steunen, meldt u dan bij
Toos Huiskamp (tel. 612972; e-mail
of Ria Koldenhof (tel. 612163; e-mail
Wij willen nl. graag van te voren weten hoeveel ruimte we op de kraam voor het (kerst)gebak moeten reserveren.

Ook voor de Talententent kunnen we nog wel spullen gebruiken. We zoeken vooral gebreide sokken voor volwassenen, sjaals en mutsen. Heeft u tijd om te breien of heeft u nog wat in de kast liggen dat u niet meer gebruikt; u kunt het afgeven bij de kerstkraam.

Gebedskring Daniƫl
datum en tijdstip 16-10-2018 om 08.30 uur