Permanente kraam bij `Jouw Marktkraam´, Epe Permanente kraam bij `Jouw Marktkraam´, Epe

De ZWO heeft een permanente kraam bij ‘Jouw Marktkraam’.
‘Jouw Marktkraam’ is een concept dat overal in het land gestalte krijgt. Je levert je spullen in met een barcode en prijs en alle opbrengst is voor jou. Het mooie is dat we niets hoeven te betalen voor de kraam. Dat betekent dat al het geld dat binnenkomt rechtstreeks naar het goede doel gaat.
Op deze kraam kan het speelgoed verkocht worden, maar we kunnen ook allerhande andere artikelen aanbieden. Bijvoorbeeld handgemaakte cadeautjes of breisels en haakwerk. Mocht u graag iets maken, maar weet u niet waar u met al dat moois naartoe moet, dan houden we ons aanbevolen om uw inbreng te verkopen op de kraam voor ons project van dit jaar: kinderhuis ‘de Glindt’. Ook voor andere, goed verkoopbare spullen, houden we ons aanbevolen.
‘Jouw marktkraam’ is te vinden aan de Stationsstraat 10 / 12 in Epe. Gaat u vooral eens kijken!
Heeft u vragen of wilt u iets schenken voor het project belt u dan met Mariette Veldkamp, tel. 0578-621814 / 06-18942158.

Exspecto
datum en tijdstip 26-05-2018 om 18.30 uur