PKN
Welkom bij de Regenboogkerk Epe
 
Werkgroep duurzaamheid & energie Werkgroep duurzaamheid & energie

De diaconie heeft, conform het jaarplan 2015-2016, in het afgelopen voorjaar de Micha-cursus gevolgd. De cursus heeft ons bewust gemaakt van onze rol bij de zorg voor mensen en de schepping.
Het doet er toe dat ook wij, als gemeente en als individu, werken aan het verkleinen van onze footprint. Hoe groot is onze afvalberg, is onze woning duurzaam, wat voor producten gebruiken we in ons dagelijks leven?
Met een te starten werkgroep duurzaamheid & energie willen we werken aan concrete activiteiten om ons kerkgebouw, het gebruik ervan en ons eigen dagelijks leven duurzamer te maken. De diaconie kan als aanvoerder niet zonder medespelers! Lijkt het u/jou wat om met ons mee te werken? Geef dit dan voor 1 december door aan Harko de Jonge, Theo Rink of Jan-Olaf Tjabringa. Samen gaan we dan aan de slag met een werkplan en daarna natuurlijk de uitvoering ervan.

terug
 
 

Ochtenddienst
datum en tijdstip 21-10-2018 om 10.00 uur
meer details

Clubben
datum en tijdstip 21-10-2018 om na de ochtenddienst
meer details

Basiscatechese
datum en tijdstip 22-10-2018 om 17.30 uur
meer details

 
Beluisteren kerkdiensten

U kunt onze kerkdiensten, live en nadien, beluisteren via www.kerkomroep.nl

Voor uitleg klik hier
 
 
"Kerk op schoot"

 
Bloemen in de kerk

23 september 2018
 
 
Protestantsekerk.net is een samenwerking tussen de dienstenorganisatie van de Protestantse Kerk in Nederland en Human Content Mediaproducties B.V.