Werkgroep duurzaamheid & energie Werkgroep duurzaamheid & energie

De diaconie heeft, conform het jaarplan 2015-2016, in het afgelopen voorjaar de Micha-cursus gevolgd. De cursus heeft ons bewust gemaakt van onze rol bij de zorg voor mensen en de schepping.
Het doet er toe dat ook wij, als gemeente en als individu, werken aan het verkleinen van onze footprint. Hoe groot is onze afvalberg, is onze woning duurzaam, wat voor producten gebruiken we in ons dagelijks leven?
Met een te starten werkgroep duurzaamheid & energie willen we werken aan concrete activiteiten om ons kerkgebouw, het gebruik ervan en ons eigen dagelijks leven duurzamer te maken. De diaconie kan als aanvoerder niet zonder medespelers! Lijkt het u/jou wat om met ons mee te werken? Geef dit dan voor 1 december door aan Harko de Jonge, Theo Rink of Jan-Olaf Tjabringa. Samen gaan we dan aan de slag met een werkplan en daarna natuurlijk de uitvoering ervan.

ochtenddienst
datum en tijdstip 19-08-2018 om 9.30 uur